SAK deltar i Formex 24-27 augusti

Annons_Formex_95x130cm(269x368pt)_72dpiSAK deltar för första gången i Formex i höst med titeln Nordic Me 24-27 augusti som äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mässan är inte öppen för allmänheten utan är den största branschmässan för inredning, hemtextilier och gåvor.

Ska du och ditt företag gå på mässan?

Passa på att ordna med medlemskap till företaget eller företagets anställda i avdragsgill julgåva. SAK finns i monter AG:09. Välkomna!

www.formex.se

—————————————————————-

Under perioden 23-27 augusti håller kansliet på Skeppsholmen stängt då vi är i Älvsjö.

—————————————————————-

NYHET 24/8 2016

Frida Fjellmans verk The Troubled Bear, SAK Edition nr 2, 2016 har nominerats till designpriset Formex Formidable och visas i en utställning i entréhallen under mässan. Vinnare utses i januari.

IMG_7823Juryn består av: Synnöve Mork, formgivare; Dan Gordan, redaktör på Sköna Hem; Kerstin Wickman, professor i design- och konsthantverkshistoria; Kajsa Falck-Torlegård, Formex; Gästjurymedlem.FORMEX_formidable 2014