Uppstart för SAK UNG Göteborg 21 februari

sak-ung-goteborgs-konstmuseum-uppstart

SAK UNG
– nationellt nätverk för unga konstintresserade

Välkommen till en kväll på Göteborgs konstmuseum för att fira SAK UNGs uppstart i Göteborg. Under kvällen kommer vi att se utställningen ”Girls Girls Girls”, ha workshop, fika samt tillsammans diskutera vilka konstaktiviteter SAK UNG kan göra i Göteborg.

Det här är den perfekta kvällen för dig som vill lära känna andra unga konstintresserade och få veta mer om hur du kan bli en del av SAK UNG. Alla är välkomna!  21 februari kl. 17:00 – 19:00, Göteborgs konstmuseum, Götaplatsen.
OSA senast 20 februari till sakung@konstforeningen.se

//
SAK UNG är Sveriges Allmänna Konstförenings projekt där unga konstintresserade möts och tillsammans skapar egna konstprojekt och aktiviteter.Projektet är öppet för alla mellan ca. 16-25 år. SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden.

För mer info om projektet besök vår hemsida http://www.konstforeningen.se/sakung/ eller kontakta projektledare Clara Dagh, clara.dagh@konstforeningen.se