Uppstart för SAK UNG Umeå 16 februari

sak-ung-umea

SAK UNG
– nationellt nätverk för unga konstintresserade

Välkommen till en kväll på Bildmuseet för att fira SAK UNGs uppstart i Umeå. Under kvällen kommer vi att se utställningen ”Dada är Dada”, ha workshop, fika samt tillsammans diskutera vilka konstaktiviteter SAK UNG kan göra i Umeå. 16 februari kl. 17-19.

Det här är den perfekta kvällen för dig som vill lära känna andra unga konstintresserade och få veta mer om hur du kan bli en del av SAK UNG. Alla är välkomna! 16 februari kl. 17:00 – 19:00, Bildmuseet, Östra Strandgatan 30 B (Konstnärligt campus), Umeå.

OSA senast 15 februari till sakung@konstforeningen.se

//
SAK UNG är Sveriges Allmänna Konstförenings projekt där unga konstintresserade möts och tillsammans skapar egna konstprojekt och aktiviteter. Projektet är öppet för alla mellan ca. 16-25 år. SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden.

För mer info om projektet besök vår hemsida http://www.konstforeningen.se/sakung/ eller kontakta projektledare Clara Dagh, clara.dagh@konstforeningen.se