Uppstart SAK UNG Borås 21 mars

SAK UNG uppstart Borås konstmuseum

SAK UNG
– nationellt nätverk för unga konstintresserade

Välkommen till en kväll på Borås konstmuseum för att fira uppstarten av SAK UNG i Borås. Under kvällen kommer vi att se Éva Mags utställning ”Respect” och ha en workshop. Vi bjuder på fika, berättar om projektet SAK UNG och tillsammans diskuterar vi vilka konstaktiviteter SAK UNG kan göra i Borås.

Eventet är gratis och öppet för alla unga ca. 16-25 år. Det här är den perfekta kvällen för dig som vill lära känna andra unga konstintresserade och få veta mer om hur du kan delta i och skapa konstaktiviteter med SAK UNG. Alla är välkomna!

21 mars kl. 17:00 – 19:00
Borås Konstmuseum
P.A. Halls Terrass 2, 504 56 Borås

OSA senast 20 mars till sakung@konstforeningen.se

//
SAK UNG är Sveriges Allmänna Konstförenings projekt där unga konstintresserade möts och tillsammans skapar egna konstprojekt och aktiviteter i ett nationellt nätverk.
Projektet är öppet för alla mellan ca. 18-30 år.

För mer info om projektet besök vår hemsida http://www.konstforeningen.se/sakung/, vårt FB-event, eller kontakta projektledare Clara Dagh, clara.dagh@konstforeningen.se. SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden.

Intervju med Clara Dagh i Borås DLY med anledning av uppstarten för SAK UNG Borås 21 mars.

sak-ung-ger-unga-nycklar-till-konstvarlden-boras-dly-1

Intervju med Clara Dagh i Radio P4 anledning av uppstarten för SAK UNG Borås 21 mars.

sak-ung-p4-sjuharad