Uppstart SAK UNG Örebro 13 mars

sak-ung-orebro-konsthall

SAK UNG
– nationellt nätverk för unga konstintresserade

Välkommen till en kväll på Örebro konsthall för att fira SAK UNGs uppstart i Örebro. Under kvällen kommer vi att se utställningen ”Sirous Namazi”, ha workshop, fika samt tillsammans diskutera vilka konstaktiviteter SAK UNG kan göra i Örebro.

Det här är den perfekta kvällen för dig som vill lära känna andra unga konstintresserade och få veta mer om hur du kan bli en del av SAK UNG. Alla är välkomna!
13 mars kl. 17:00 – 19:00, Örebro konsthall, Olaigatan 17B, 703 61 Örebro.

OSA senast 12 mars till sakung@konstforeningen.se

//
SAK UNG är Sveriges Allmänna Konstförenings projekt där unga konstintresserade möts och tillsammans skapar egna konstprojekt och aktiviteter i ett nationellt nätverk.
Projektet är öppet för alla mellan ca. 16-25 år.

För mer info om projektet besök vår hemsida http://www.konstforeningen.se/sakung/, vårt FB-event, eller kontakta projektledare Clara Dagh, clara.dagh@konstforeningen.se. SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden.