SAK UNG Uppsala: konstnärssamtal med Nina Hemmingsson på Bror Hjorts hus 3 maj

sak-ung-nina-hemmingsson-bror-hjorts-hus

Följ med SAK UNG Uppsala till Bror Hjorths hus och träffa konstnären Nina Hemmingsson!

Den 3 maj har SAK UNG reserverat ett begränsat antal platser till Nina Hemmingssons konstnärssamtal på Bror Hjorths hus. Där får vi höra konstnären själv prata om sitt skapande, sin process och sin aktuella utställning med titeln: Jag kallar den ”panik”. Vi träffas på museet kl.18:30.

Anmäl dig till sakunguppsala@konstforeningen.se senast 26 april för att boka en plats. Eventet är gratis men anmälan är bindande. Begränsat antal platser.

//
SAK UNG är Sveriges Allmänna Konstförenings projekt där unga konstintresserade möts och tillsammans skapar egna konstprojekt och aktiviteter i ett nationellt nätverk. Det är gratis att vara med och projektet är öppet för alla mellan ca. 16-25 år.

Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/. SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden.

foto: Bror Hjorths hus