SAK EDITION -EN MEDLEMSFÖRMÅN

SAK Edition är konstverk i en liten upplaga som tas fram i direkt samarbete med några av svenska samtidskonstens mest spännande konstnärer. SAK vill på detta sätt presentera konstverk av hög kvalitet till ett fördelaktigt pris och på så sätt sprida konsten till fler. SAK Edition kan köpas av SAK:s medlemmar och är en av föreningens medlemsförmåner.

SAK Edition är gjorda i en begränsad upplaga exklusivt för SAK, verken är numrerade och signerade av konstnären och tekniken håller hög kvalitet. I de fall verken är ramade, sköts detta av en professionell ramverkstad.

SAK Edition presenteras tre gånger per år och konstnären presenteras med en längre intervju i SAK:s medlemstidning, som finns att läsa HÄR.

Av några av våra tidigare SAK Edition finns det fortfarande enstaka ex kvar, klicka på respektive länk för mer info. Beställningar görs på info@konstforeningen.se eller 08 10 46 77.

Det finns exemplar kvar av följande SAK EDITION: