Förnya ditt medlemskap genom bankgiro – ej Tictail, tack!

Kära medlemmar,

Ett stort tack för ert fantastiska stöd under 2018!

2019 är redan i full gång med inköp till konstlotteriet, planering av utställningar, programpunkter och årsboken som även 2019 belyser ett 20-tal konstnärskap aktuella med verk hos SAK under året. Tack vare medlemsavgifterna kan allt detta bli verklighet.

I mitten på november skickades inbetalningsavin ut för att förnya medlemskapet för 2019.

HUR FÖRNYAR JAG MITT MEDLEMSKAP?

Vi är oerhört tacksamma om ni betalar medlemsavgiften genom i första hand:

1. utskickat inbetalningskort med OCR-nummer till SAK:s ena Bankgiro 721-7854. (inbetalningarna läses in maskinellt)
  2. finns inget inbetalningskort går det bra med manuell inbetalning på SAK:s andra Bankgiro 829-4068, skriv namn och medlemsnummer (inbetalningar läses in manuellt).

Som befintlig medlem kan du inte förnya ditt medlemskap på Tictail (SAK:s web-shop) då kostnaderna för SAK blir för omfattande. Där kan man endast köpa medlemskap i gåva eller teckna ett helt nytt medlemskap.

Nedan syns årets utskickade inbetalningskort för den som kan behöva lite konst i sammanhanget!

Tack på förhand och välkomna till ett nytt spännande konstår 2019!

Inbetalningskort för 2019 medlemskap