Konstnärssamtal med Martha Ossowska Persson 20/2

eventbild-mopsamtal-turkos32-lr

Varmt välkomna på konstnärssamtal med Martha Ossowska Persson, ett samarbete mellan SAK, SAK UNG och Göteborgs konstmuseum. Ossowska Persson är aktuell med SAK Edition # 1 2019, ”Keeper of the Touch”, med release 21 februari 2019. Göteborgs konstmuseum har nyligen förvärvat den större målningen ”The Sound of Falling”, 2018.

Martha Ossowska Persson samtalar utifrån verken i serien SAK Edition och verket i museets samling tillsammans med Clara Dagh, projektledare SAK UNG och Freja Holmberg, konstpedagog Göteborgs konstmuseum.

Vi träffas 20 feb kl 17:45 Göteborgs konstmuseum, Götaplatsen, Göteborg. Samtalet pågår ca 45 minuter och sker på våning fem bland den äldre konsten.

Medlemmar i SAK osar senast 18/2 till osa@konstforeningen.se för fri entré. Övriga betalar entréavgift/visar årskort.

För dig mellan 16-25 år fortsätter kvällen tillsammans med SAK UNG. Läs mer i SAK UNG:s event!

the-sound-of-falling-2017-1200x860

Martha Ossowska Persson ”The Sound of Falling”, 2018 FOTO: Johan Olsson

Martha Ossowska Persson SAK EDITION Sveriges Allmänna Konstförening Keeper of Touch

SAK Edition # 1 2019 ”Keeper of Touch” FOTO: Martha Ossowska Persson