Hämta din vinst från 2018 senast 31 mars!

ella-tillema-en-av-alla-dagarlr

 

31 mars är sista chansen att hämta ut din vinst från 2018! De vinster som inte hämtas ut tillfaller därefter SAK. Om du var en av vinnarna i dragningen 22 november, har du fått ett vinstbrev hem. Du kan också leta efter ditt medlemsnummer i dragningslistorna nedan. Med anledning av den nya dataskyddslagen publicerar SAK inte längre vinnarnas namn, utan endast medlems- och lottnummer. Dessa finner du bakpå medlemstidningen och längst ner i e-postutskick från SAK (medlemsnumret är detsamma varje år, dock ändras lottnummer från år till år). Hör gärna av dig på info@konstforeningen.se eller 08 – 10 46 77 om du har vidare frågor kring dragning eller vinster 2018.

Dragningslista i medlemsnummerordning 2018

Dragningslista i vinstordning 2018

Vinster i 2018 års lotteri