Malmö Gallerinatt 28/9: Konstutställning och quiz!

eventbild-malmo-gallerinatt-20192

Kom och träffa Sveriges Allmänna Konstförening och SAK UNG under Malmö Gallerinatt!

I Konstfrämjandet Skånes lokaler visar vi utställningen ”Betraktelser” med samtida fotografi och måleri av Benjamin Andersson, Kristina Eldon, Sofie Josefsson, Elisabeth Moritz och Anna Nordquist Andersson. De fem konstnärerna är aktuella i Sveriges Allmänna Konstförening med varsitt verk till 2019 års konstlotteri och årsbok. Under Malmö Gallerinatt visas andra verk än de som SAK köpt in och under kvällen kan man både köpa konstböcker och bli medlem i SAK.

Kl.21:00 blir det konstnärssamtal mellan Iris Müller-Westermann, chef för Moderna Museet Malmö, och Elisabeth Moritz, konstnär.

SAK UNG Malmö bjuder in till konstquiz för alla som är mellan 16-25 år. Vi är en mötesplats för unga som tycker om konst – kom och träffa oss så berättar vi mer om alla roliga konstaktiviteter vi gör i Malmö. Det är gratis att vara med!
Lördag 28 september 2019 kl. 18:00–24:00
Konstfrämjandet Skåne
Östergatan 9 A, 21125 Malmö

Fri entré!