SAK UNG Göteborg: Frilagret 2/10

SAK UNG GBG Frilagret

Välkommen till SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Ta en kreativ paus i den hektiska vardagen och kom till vår workshop i kolteckning! Det blir en rolig kväll utan prestige och press där vi tillsammans provar att teckna med kolkritor och ätbara motiv.
Inga förkunskaper krävs – en ung workshopledare kommer att guida dig i material och teknik.

Vi avslutar workshopen med att tillsammans fika på de ätbara motiven och prata om konst. Det bjuds på vegetariska mackor med fika och trevligt häng.
Vi berättar också om SAK UNG Göteborg och hur du kan engagera dig. Har du en idé på konstaktivitet du skulle vilja göra? Eller vill du utveckla dig själv som ledare och få ett nätverk inom konstvärlden? Då är SAK UNG den rätta platsen för dig!

Eventet är gratis och öppet för alla unga mellan 16-25 år.

OSA via https://tinyurl.com/yxpmr3bd senast 30 september så vi hinner ordna fika. Uppge ifall du har specialkost eller allergi.

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter.