SAK UNG GÖTEBORG 11/12

eventbild-gbg-konsthall-dec-2019

Välkommen till SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Hur kan konflikt och kamp skildras i konsten? Följ med på en spännande konstträff där vi besöker Göteborgs konsthall och ser utställningen ”Varje löv är ett öga”.

Vi får en guidad visning och lär oss mer om utställningen som undersöker hur konst kan skildra konflikter mellan politik, land, ekologi och mänskliga rättigheter.

Efter visningen bjuds det på vegetarisk fika och trevligt häng där vi tillsammans diskuterar våra intryck från utställningen.

Inga förkunskaper krävs – det blir en rolig kväll utan prestige och press där vi tillsammans lär oss om konsten. Ta med dina vänner eller kom själv och träffa nya kompisar på plats!

Eventet är gratis och öppet för alla unga mellan 16-25 år.

OSA via https://tinyurl.com/to4ylof senast 9 december så vi hinner ordna fika. Uppge ifall du har specialkost eller allergi.

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/