Träffa SAK UNG på Folk och Kultur 8 februari!

folkkultur_rgb_300dpi_png

För andra året i rad kommer SAK UNG att delta på det stora kulturpolitiska konventet Folk och Kultur i Eskilstuna 5-8 februari. Kom och hälsa på oss om du besöker konventet!

Vi deltar med seminariet
”ÖPPNA UPP KONSTVÄRLDEN FÖR UNGA – DELAKTIGHET OCH INKLUDERING SKAPAR STARKARE KULTURLIV”
Fredag 8 februari kl.10:00-11:00
lokal: Konferensen, Plan 2, Stiga Sports Arena

Hur kan unga inkluderas i samtidskonsten och varför är det viktigt? I detta seminarium berättar vi om projektet SAK UNG som aktiverar och engagerar unga i konstvärlden och har drivits på nationell nivå i 3 år.
Genom nätverk över hela landet får unga mötas, skapa egna konstprojekt och utvecklas i ledarskap. I seminariet summerar vi projektet och diskuterar dess resultat och effekter. Hör projektledare Clara Dagh och vår ungdomsambassadör berätta om resan från idé till nationellt projekt.

Vi delar med oss av erfarenheter och lärdomar ur både projektledarens och deltagarens perspektiv. Hur når man målgruppen? Hur skapar man engagemang och vilka utmaningar finns? Vi besvarar dessa frågor och många fler.

Observera att det krävs biljett för att delta på seminariet. Mer information och biljetter hittar du på https://www.folkochkultur.se