Hämta vinster senast 31 mars 2020

Grattis alla vinnare i 2019 års lotteri! Glöm inte att hämta ut vinster senast 31 mars 2020. Därefter tillfaller vinsterna SAK.

Dragningen skedde 21 november och alla vinnare fick därefter ett vinstbrev per post. Listan med alla vinnare finner du HÄR! Ditt medlemsnummer hittar du tryckt i adressfältet på medlemstidningarna och längst ner i e-postutskick från SAK.

SAK:s kansli har öppet efter överenskommelse. Tveka inte att höra av dig på info@konstforeningen.se eller 08-10 46 77 om du har frågor kring utlämningen!

*För de medlemmar som har outhämtade vinster och vill undvika folksamlingar m.a.a. Coronaviruset, erbjuder vi en förlängning av hämttiden, under förutsättning att man hör av sig i förväg.*