19 november är det dragning i konstlotteriet!

Den 19 november äger dragningen i konstlotteriet 2020 rum där 120 vinster av 21 konstnärer ska lottas ut. Dragningslista med medlems- och lottnummer publiceras samma dag på hemsidan och alla vinnare får ett vinstbrev hemskickat per post. Med anledning av de nya GDPR-reglerna, publiceras inte namn på vinnarna.
Alla medlemmar som betalt sin medlemsavgift senast 16 november 2020 deltar i lotteriet 2020.

De 20 högsta vinsterna väljs i vinnarordning. SAK kontaktar dessa vinnare direkt efter dragningen för val i turordning. Vinst 21-120 fördelas i vinnarordning och väljs ej. Årets vinster finner du på hemsidan och i medlemstidning #3, 2020.

Ditt lottnummer och ditt medlemsnummer finner du i medlemstidningens adressfält eller längst ner i SAK:s nyhetsbrev per e-post om ditt medlemskap är betalt för 2020.

Om du inte redan lämnat e-postadress eller telefonnummer, tar vi tacksamt emot dessa för en snabb hantering. Mejla till info@konstforeningen eller ring 08-10 46 77.

Lycka till i dragningen!