SAK EDITION – EN MEDLEMSFÖRMÅN

Nästa SAK Edition-konstnär är Anton Alvarez. Release kommer att ske i maj 2021. Exakt datum och tidpunkt presenteras längre fram i bl.a. SAK MAG

Next artist to make a SAK Edition will be Anton Alvarez. The release is planned to May 2021, exact date and time to be determined. SAK Editon can be bought by SAK members at the release.

Vad är SAK Edition?

SAK Edition är konstverk i en liten upplaga som tas fram i direkt samarbete med några av svenska samtidskonstens mest spännande konstnärer.

SAK vill på detta sätt presentera konstverk av hög kvalitet till ett fördelaktigt pris och på så sätt sprida konsten till fler.

SAK Edition kan köpas av SAK:s medlemmar och är en av föreningens medlemsförmåner.

För att köpa SAK Edition behöver du vara medlem i SAK, det blir du enklast HÄR.

Hur köper jag SAK Edition?

SAK Edition lanseras två-tre gånger per år och då är det först till kvarn som gäller. Dessa presenteras i vår medlemstidning, nyhetsbrev och i våra sociala medier.

Av några  tidigare SAK Edition finns det enstaka verk kvar, se respektive länk nedan för mer info!

Beställ på info@konstforeningen.se /08-10 46 77!