Att ge bort ett medlemskap i Sveriges Allmänna Konstförening är att ge med omtanke. Få presenter har ett så stort innehåll: en lott i årets stora konstlotteri, årets konstbok, medlemsbrev samt inbjudningar till vernissager och medlemskvällar. Extra bra känns det kanske att vara med och stödja samtidskonsten!

Kontakta oss om du vill ge bort ett medlemskap i present så sänder vi din vän ett fint presentkort. Beställ presentkort via e-post, telefon, direkt på kansliet eller genom att fylla i dina uppgifter nedan. Priset är detsamma som vår årsavgift, alltså 450 kronor. Unga (18-25 år) har rabatt på medlemsavgiften och betalar endast 250 kr/år. Barn under 18 år får ej delta i lotteriet enligt ny lagändring 1 jan 2017.

Vill du att vi skickar presentkortet direkt till mottagaren fyller du även i hans eller hennes uppgifter.
Om du lämnar dessa rader tomma skickar vi istället presentkortet hem till dig.

Köp presentkort nedan

Ditt namn

Ditt medlemsnr

Din e-post