SAK UNG UPPSALA: Graffitiworkshop 31 maj

sak-ung-uppsala-graffitiworkshop

Vill du lära dig mer om graffitikonstens historia och tekniker, och själv få prova på att spraya? Nu har du chansen!

SAK UNG Uppsala anordnar en hel eftermiddagsworkshop med graffiti. Först kommer experter från Graffitifrämjandet ge oss en introduktion till street art och tipsa om olika tekniker. Sedan kommer alla deltagare få prova på att spraya själva. SAK UNG står för färg, material och fika.

Workshopen är gratis och öppen för unga konstintresserade mellan ca 16-25 år. För att alla ska få plats finns ett begränsat antal platser på workshopen. Anmäl dig till sakunguppsala@konstforeningen.se senast 25 maj. Först till kvarn!

Tips: ta på er oömma kläder som tål färgstänk.

31 maj kl. 16-20

Stadsbiblioteket i Uppsala
Svartbäcksg. 17, 753 75 Uppsala

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter. Det är gratis att vara med och projektet är öppet för alla mellan ca. 18-30 år.

Gå med i SAK UNG Uppsala genom att bli medlem i denna grupp:https://www.facebook.com/groups/142134009773618/

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/