SAK UNG ÖREBRO 24/2: 100 år som konstnär – möt Gerd Göran!

sak-ung-orebro-gerd-goran

Är du ung, tycker om konst och vill träffa likasinnade? Följ med SAK UNG Örebro på en spännande konstupplevelse!

Vi besöker Örebro Konsthall där vi får träffa den spännande konstnären Gerd Göran. Hon har varit aktiv konstnär i många decennier och firar sin 100-årsdag genom att ställa ut på Örebro konsthall.

Det blir en unik kväll där vi får lära känna Gerd Görans konstnärskap. Hur var det att vara ung konstnär i mitten av 1900-talet? Vilka utmaningar hade kvinnliga konstnärer och hur har hennes uttryck förändrats under åren? Det och mycket mer kommer vi att prata om.

Eventet är gratis och öppet för alla unga konstintresserade mellan ca. 16-25 år. Under kvällen bjuds det på både fika och trevligt häng, så ta med en vän och kom! Inga förkunskaper krävs.

Anmäl dig till sakungorebro@konstforeningen.se senast 22 februari så vi hinner ordna fika. Fikat är vegetariskt men ange gärna om du har någon allergi.

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/