SAK UNG UMEÅ 27/2: Följ med bakom kulisserna på museet

sak-ung-umea-vasterbotten-museum

Är du ung, tycker om konst och vill träffa likasinnade? Följ med SAK UNG Umeå på ett roligt konstevent!

Tillsammans besöker vi Västerbottens museum och får en presentation av museet och de aktuella utställningarna. Sedan följer en exklusiv visning bakom kulisserna och ner i museets arkiv där tusentals objekt och konstverk finns samlade.

Vi kommer få lära oss om hur ett museum fungerar och arbetar samt fördjupa oss i de aktuella utställningarna. Under kvällen bjuds det på fika och trevligt häng, så ta med en vän och kom! Inga förkunskaper krävs.

Eventet är gratis och öppet för alla unga konstintresserade mellan ca. 16-25 år.

OBS! begränsat antal platser pga utrymmesbrist i arkivet, så skynda att OSA till till sakungumea@konstforeningen.se senast 25 februari. Ange gärna om du har någon allergi så vi vet när vi ordnar fika.

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/