SAK UNG Växjö 6 april: Följ med på konstbio!

55708856_633933960369806_2765356384777142272_o

Välkommen på en rolig konstkväll med SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Våra aktiviteter är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Det nystartade nätverket SAK UNG Växjö har hyrt en egen biosalong och ordnar filmvisning! Tillsammans tittar vi på ”Ai Weiwei: Never Sorry” som handlar om den kinesiska konstnären som blivit världskänd för sin politiska konst.

Kvällen inleds med veg.fika och sedan filmvisning. Efter filmen blir det trevligt häng med diskussion kring konsten som medel för aktivism, samhällskritik och förändring – Vad betyder konsten för och hur påverkas den av yttrandefrihet, demokrati och rättvisa?

Inga förkunskaper krävs, vi lär oss tillsammans- så följ med och träffa nya konstvänner!

Eventet är gratis och öppet för unga mellan 16-25 år. OSA till sakungvaxjo@konstforeningen.se senast 4 april så vi hinner ordna fika. Meddela gärna ifall du har allergier eller specialkost.

Följ med på fler aktiviteter genom att bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga som delar ditt konstintresse, får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter samt bygga egna nätverk och kontakter inom konstvärlden.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/