SAK UNG Örebro 29/3: Besök hos Open Art-biennalen

sak-ung-orebro-opena-art

Välkommen på en rolig konsteftermiddag med SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Våra aktiviteter är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Alla i Örebro har antingen hört talas om eller själva upplevt Open Art- konstbiennalen som vartannat år förvandlar staden till en konstutställning. Nu har du chansen att följa med SAK UNG på ett besök hos Open Arts kontor!
Där får vi lära oss mer om biennalen och dess historia, men även följa med på en rundvandring i ateljéerna där några av årets konstverk håller på att skapas (!)

Som alltid bjuds det på god veg.fika och trevligt häng – så följ med och träffa nya konstvänner!

Eventet är gratis och öppet för unga mellan 16-25 år. OSA till sakungorebro@konstforeningen.se senast 27 mars så vi hinner beställa fika. Meddela ifall du har allergier eller specialkost.

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga som delar ditt konstintresse, får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter samt bygga egna nätverk och kontakter inom konstvärlden.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/