SAK UNG Uppsala 28/3: Utflykt till Nationalmuseum!

sak-ung-uppsala

Välkommen på en rolig konstkväll med SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Våra aktiviteter är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

I samarbete med Nationalmuseum bjuder SAK UNG Uppsala in till en utflykt till Stockholm för att besöka det nyrenoverade museet!
På museet tas vi emot av en personlig guide som ger oss en unik visning av den nyrenoverade byggnaden och den stora konstsamlingen.

Fokus för kvällen är skulptur och vi kommer både få se och diskutera museets skulptursamling. Som alltid bjuds det på god veg.fika och trevligt häng – så följ med och träffa nya konstvänner!

Eventet är gratis och öppet för unga mellan 16-25 år. OSA till sakunguppsala@konstforeningen.se senast 27 mars så vi hinner beställa fika. Meddela ifall du har allergier eller specialkost.

VIKTIG INFO
Samling kl.18:30 i entrén till Nationalmuseum
Det kommer finnas möjlighet att åka tillsammans från Uppsala. Info om det kommer skrivas i facebook-eventet. För dig som inte har pendlarbiljett finns möjlighet att få resan till Sthlm betald. Ange detta när du OSA:r för mer info.

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga som delar ditt konstintresse, får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter samt bygga egna nätverk och kontakter inom konstvärlden.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/