SAK UNG Malmö 7 maj: Workshop, konst & Warhol

57602740_647660678997134_6727613506616557568_n

Välkommen till SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Följ med på en rolig konstkväll som SAK UNG anordnar tillsammans med Nationalmuseum och Moderna Museet. Kom och lyssna till den inbjudna konstpedagogen från Nationalmuseum, delta i roliga konstworkshops och följ med på en guidad visning av Moderna Museets utställning ”Warhol 1968”.

Konsthistorien möter samtidskonsten och kvällen bjuder på både samtal, fika och trevligt häng. Vi lär oss tillsammans och betoningen ligger på ett fritt och glädjefyllt skapande – inga förkunskaper krävs!

OSA till sakungmalmo@konstforeningen.se senast 5 maj så vi hinner beställa fika. Meddela gärna ifall du har allergier eller specialkost. Eventet är gratis och öppet för alla unga konstintresserade mellan ca. 16-25 år.

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/