SAK UNG Växjö 29/5: Konstvandring med fika

eventbild-vaxjo-offentlig-konst

Välkommen till SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Följ med oss när vi tillsammans upptäcker konsten på gator och torg i centrala Växjö. Vi får en egen guide från konsthallen som visar och berättar om alltifrån små diskreta skulpturer till stora spektakulära monument.

Inga förkunskaper krävs – vi lär oss tillsammans. Efter vandringen bjuds det på veg. fika och vi pratar om konsten som vi sett. Kom, lär dig mer om Växjö konst och träffa nya konstvänner!

Eventet är gratis och öppet för unga mellan 16-25 år. OSA via https://tinyurl.com/yyuxuva3 eller maila sakungvaxjo@konstforeningen.se senast 4 april så vi hinner ordna fika. Meddela gärna ifall du har allergier eller specialkost.

Följ med på fler aktiviteter genom att bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga som delar ditt konstintresse, får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter samt bygga egna nätverk och kontakter inom konstvärlden.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/