SAK UNG Malmö 19/10

eventbild-malmo-lunds-konsthall

Välkommen till SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Hur samlar man på konst och hur tänker en konstsamlare? Följ med när vi tillsammans tar reda på svaren och lär oss om kärleken till konsten ur ett personligt perspektiv.

Vi besöker Kulturen i Lund och lyssnar på ett samtal samt filmvisning med konstsamlaren Sven-Harry Karlsson. Vi kommer få veta hur han började samla och hur det gick till när han byggde sitt eget konstmuseum mitt i Stockholm.

Efter samtalet har vi ett trevligt häng där vi bjuder på vegetarisk fika och pratar om konst tillsammans. Inga förkunskaper krävs – det blir en rolig kväll utan prestige och press där vi tillsammans upptäcker och diskuterar konsten!

Eventet är gratis och öppet för alla unga mellan 16-25 år.

OSA via https://tinyurl.com/yxc58jru senast 17 oktober så vi hinner ordna fika. Uppge ifall du har specialkost eller allergi.

19/10 kl. 17:15–20:15
Kulturen
Tegnérsplatsen, Lund

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/