SAK UNG Stockholm 6/11

eventbild-stockholm-bonniers-konsthall

Välkommen till SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Vad gör en curator och hur skapar man en konstutställning? Följ med när vi tillsammans besöker Bonniers konsthall för en spännande och lärorik kväll!

Kvällen börjar med en visning av utställningen ”Kosmologiska pilar”. Vi guidas av curatorn Caroline Elgh Klingborg som skapat utställningen. Efter visningen bjuds det på fika och det blir samtal där Caroline berättar hur en curator arbetar och om hur hon tagit sig dit hon är idag.
Inga förkunskaper krävs – det blir en rolig kväll utan prestige och press där vi tillsammans upptäcker och diskuterar konsten!

Under kvällen bjuds det på vegetarisk fika och trevligt häng. Eventet är gratis och öppet för alla unga mellan 16-25 år.

Mer info och OSa här: https://www.facebook.com/events/2133916603576943/

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter.

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/