SAK UNG UMEÅ 5/2: Norrlandsoperan

82635243_834382116991655_2974926238788878336_o

Välkommen till SAK UNG – nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Följ med när vi tillsammans besöker Norrlandsoperan för en fullspäckad och rolig kväll! Den börjar med en guidad visning bakom kulisserna där vi besöker kostymförråd, ateljéer och lär oss hur man skapar en operaföreställning.

Guidningen fortsätter sedan till Vita Kuben – konstgalleriet som ligger i operahuset och visar samtidskonst. Där ser vi tillsammans konstnären Heidrun Holzfeinds utställning som lyfter frågor om aktivism, musik och arkitektur.

Kvällen avslutas med en härlig vegetarisk fika och trevligt häng där vi umgås och pratar om våra intryck från konsten och operahuset.

Inga förkunskaper krävs – det blir en rolig kväll utan prestige och press där vi tillsammans lär oss om konsten. Ta med dina vänner eller kom själv och träffa nya kompisar på plats!

Eventet är gratis och öppet för alla unga mellan 16-25 år.

OSA via https://tinyurl.com/vgbr28f senast 3 februari så vi hinner ordna fika. Uppge ifall du har specialkost eller allergi.

Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga konstintresserade och får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter.