Stöd konst, vinn konst

Som medlem i Sveriges Allmänna Konstförening är du med och stödjer svenskt konstliv samtidigt som du deltar i ett konstlotteri med 120 fantastiska vinster i potten, får en aktuell konstbok, medlemstidning och möjlighet att köpa SAK Edition.

Delta i SAK:s konstlotteri

Vinn ett av 120 verk till ett värde av närmare en miljon.

Årsbok

Alla medlemmar får årligen en exklusiv konstpublikation.

SAK Edition

Konst i limiterad upplaga gjord särskilt för SAK:s medlemmar

SE FLER MEDLEMSFÖRMÅNER >>>

Medlemskap, ordinarie: 500 kr/år
Medlemskap, ung vuxen (18–25 år): 250 kr/år

Medlemskap i present

Swisha medlemsavgiften med ”Medlemskap i present” i meddelandefältet och mejla in mottagarens uppgifter till info@konstforeningen.se. Vi behöver också veta om du vill att vi skickar presentkortet till mottagaren direkt eller till dig.

Betala med Swish

Personliga data/GDPR

SAK behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-bestämmelser. All personlig information som du lämnar i och med tecknandet/förnyelse av medlemskap hanteras och lagras av SAK som personuppgiftsansvarig och förvaras säkert. Adressuppgifter delas inte med andra än våra betrodda samarbetspartners för utskick av medlemstidning, årsbok, inbetalningskort och nyhetsbrev.
Mer information.
Please check our Personuppgiftspolicy / GDPR
Consent to display content from Youtube
Consent to display content from Vimeo